Learn how companies like Phone2Action are using npm in their front-end developmentJoin the conversation »

emendis_mobile_blueprint

0.0.13 • Public • Published

Emendis mobile blueprint

Om de Emendis mobile blueprint te installeren in je Ionic project moet je het volgende commando uitvoeren:

npm install emendis_mobile_blueprint

Het is mogelijk dat je beheerdersrechten nodig hebt om deze package te installeren. In dit geval moet je bij macOS het volgende command uitvoeren:

sudo npm install emendis_mobile_blueprint

Bij windows moet je de command prompt of git bash als administrator uitvoeren. Dan kan je vervolgens het eerste commando uitvoeren om de package te installeren.

Gebruik van de DataService

De DataService bied de mogelijkheid om data te ophalen van de Api en de de local storage. Ook zorgt de dataservice er voor dat de data tussen de backend en de local storage gesynced word.

Om de DataService te kunnen gebruiken moet je eerst de SharedModule importeren in de module waar je de DataService wilt gebruiken.

import of SharedModule in product module example

Vervolgens moet je een service maken die je gaat gebruiken voor het ophalen en opslaan van de gewenste data. Deze service extend de DataService en heeft een property genaamd data_label.

extend of dataservice in product service example

In de bovenstaande afbeelding is een voorbeeld te zien van hoe de dataservice toegepast kan worden. De data_label word gebruikt om naar de juiste api url een call te sturen en dat data onder de juiste key op te slaan in de local storage.

Gebruik ApiService

Mocht je geen gebruik willen maken van de DataService om welke reden dan ook dan kan je ook alleen gebruik maken van de ApiService. Dit kan je doen door in plaats van de SharedModule te importeren de ApiModule te importeren.

Vervolgens kan je de ApiService injecteren in de service waarmee je de data wilt opslaan en ophalen.

Keywords

none

Install

npm i emendis_mobile_blueprint

DownloadsWeekly Downloads

18

Version

0.0.13

License

none

Homepage

emendis.nl/

Last publish

Collaborators

  • avatar